Ondeugd

Hij kroop achter zijn computer en zocht de pagina met vrouwen die hij zo mooi vond. Hij gaf niet zo zeer om naakt maar meer om vrouwen in lingerie. Het was al laat en hij moest vroeg op. Hij onderdrukte een geeuw, nog eventjes kijken. Al die mooie vrouwen, al dat kant, al die kleuren. Het rood tintelde voor zijn ogen, de vrouwen blond, donker, jong, oud, allemaal waren ze even mooi.
Hij genoot met volle teugen, opeens was het kwart voor drie. Hij moest toch echt naar bed. Met een zucht sloot hij de pagina’s van de Wehkamp af. Hoogste tijd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over

Picture of Marga de Waard

Marga de Waard

Op luchtige toon schrijft Marga over universele onderwerpen als liefde, vergankelijkheid en het menselijk tekort. De verhalen zijn soms melancholisch, soms ontroerend, vaak herkenbaar maar altijd relativerend.

Eerder verscheen de verhalenbundel ‘Vijftig’ uitgebracht. Tevens is zij oprichtster van dit online Magazine.

Winkelwagen
Scroll naar boven