No 176

Het is heel verrassend hoe uit schijnbaar willekeurige woorden zulke mooie teksten ontstaan.  No. 176 is één van de honderd gedichten die Jehudi van Dijk in een boek heeft gebundeld. Zoals hij het zelf omschrijft: met oude woorden, poëtische nieuwe werelden, intieme beschouwingen, gedachtekronkels en mijmeringen over de liefde scheppen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over

Picture of Jehudi van Dijk

Jehudi van Dijk

Kunstenaar Jehudi van Dijk plakte twee weken voor de eerste lockdown van 2020 als experiment zijn eerste collagegedicht bij elkaar. Aan het eind van datzelfde jaar voltooide hij zijn honderdste collagegedicht. Met oude woorden schept hij poëtische nieuwe werelden, intieme beschouwingen, gedachtenkronkels en mijmeringen over de liefde.

Bestel mijn dichtbundel
Winkelwagen
Scroll naar boven