Inzicht

De worm had geen richtingsgevoel. Dag in dag uit werkte ze zich in het zweet. Steeds maar weer verdwalen, steeds weer de weg terugzoeken en dan weer verdwalen. Moedeloos werd ze er van. Er zit gewoon geen enkele logica in een berg aarde zei ze tegen zichzelf.
Waar moet ik nou toch heen? Alle aarde ziet er hetzelfde uit.
Waarom moet ik eigenlijk ergens heen? zei ze hardop.
Ze maakte een holletje, krulde zich op.
Genoeg geweest.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over

Marga de Waard

Marga de Waard

Op luchtige toon schrijft Marga over universele onderwerpen als liefde, vergankelijkheid en het menselijk tekort. De verhalen zijn soms melancholisch, soms ontroerend, vaak herkenbaar maar altijd relativerend.

Eerder verscheen de verhalenbundel ‘Vijftig’ uitgebracht. Tevens is zij oprichtster van dit online Magazine.

Winkelwagen
Scroll naar boven