Kritische noot

Een vrouw met ontzagwekkende vormen zit samen met een vriendin van hetzelfde kaliber op een terras. Beiden in een korte broek en een weinig verhullend hemdje wat de voorbijgangers niets bespaart. ‘Snap jij dat die ouwe vrouwen iets dragen zonder mouwen? Kijk naar die armen… dat doe je toch niet? Het oog wil ook wat hè.’

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over

Marga de Waard

Marga de Waard

Op luchtige toon schrijft Marga over universele onderwerpen als liefde, vergankelijkheid en het menselijk tekort. De verhalen zijn soms melancholisch, soms ontroerend, vaak herkenbaar maar altijd relativerend.

Eerder verscheen de verhalenbundel ‘Vijftig’ uitgebracht. Tevens is zij oprichtster van dit online Magazine.

Winkelwagen
Scroll naar boven