Bejaarde bergschoenenbrigade

De vrouwen zijn 65 plussers en staan op een festival bij een act waar het nogal druk is. ‘We zien niks zo, dat hebben ze niet goed geregeld. Om hier voor te dringen moeten we wel langs heel veel mensen.’ Mokkend gaan ze op de stoep zitten; de bejaarde bergschoenenbrigade, verongelijkt kauwend op hun zelf meegebrachte belegde broodjes.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over

Picture of Marga de Waard

Marga de Waard

Op luchtige toon schrijft Marga over universele onderwerpen als liefde, vergankelijkheid en het menselijk tekort. De verhalen zijn soms melancholisch, soms ontroerend, vaak herkenbaar maar altijd relativerend.

Eerder verscheen de verhalenbundel ‘Vijftig’ uitgebracht. Tevens is zij oprichtster van dit online Magazine.

Winkelwagen
Scroll naar boven