Verwerking

Hij had haar vertrek amper verwerkt, sterker nog, hij verkeerde nog in shock. Hoe had dat nou kunnen gebeuren?
Ze was bij hem weggegaan maar het laatste nieuws was nog erger. Dat nieuws was zo hard binnengekomen alsof er een betonblok op zijn hoofd was gevallen. Ze had een ander, gewoon, een ander, zo kort na hun breuk begon ze aan een nieuwe man.
Mensen zeiden: ‘Ja, maar jullie zijn toch al wat langer uit elkaar?’ Maar dat werkte niet verzachtend, helemaal niet zelfs. Hoezo wat langer? Hij was er nog lang niet aan gewend, en hij vond negen jaar helemaal niet ‘wat langer’.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over

Picture of Marga de Waard

Marga de Waard

Op luchtige toon schrijft Marga over universele onderwerpen als liefde, vergankelijkheid en het menselijk tekort. De verhalen zijn soms melancholisch, soms ontroerend, vaak herkenbaar maar altijd relativerend.

Eerder verscheen de verhalenbundel ‘Vijftig’ uitgebracht. Tevens is zij oprichtster van dit online Magazine.

Winkelwagen
Scroll naar boven