Vergaderpunt

Het creëren van een flex mindset is een must pur sang, zeg maar. Eerst natuurlijk even het bestaande gedachtegoed inventariseren om te zien ‘what comes maar vooral what goes’. En dan kijken welke leftovers dan essentials zijn. Het gaat dus in eerste instantie vooral om voelen máár ook om ervaren. Waar zit de pijn en waar zit de potentie? Je moet even de peilstok in de emoties hangen hoewel je ook niet te veel vanuit beperking moet denken want dan ben je awkward bezig.
De verschillende perspectieven moet je in de juiste context plaatsen. Loslaten voor je kan stekkeren zeg maar, daar gaat interniseren aan vooraf. Een proces an sich.
Dus je begrijpt, die paarse krokodil vangen we niet één, twee, drie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over

Marga de Waard

Marga de Waard

Op luchtige toon schrijft Marga over universele onderwerpen als liefde, vergankelijkheid en het menselijk tekort. De verhalen zijn soms melancholisch, soms ontroerend, vaak herkenbaar maar altijd relativerend.

Eerder verscheen de verhalenbundel ‘Vijftig’ uitgebracht. Tevens is zij oprichtster van dit online Magazine.

Winkelwagen
Scroll naar boven