Licht

Met een zaklamp zocht hij in de gangkast naar een gloeilamp voor zijn staande lamp in de woonkamer. Een grote fitting had hij nodig maar in de kast vond hij alleen een kleine fitting. Maar hij had geluk, het was koopavond dus de winkels waren nog open. Hij kocht een nieuwe lamp en wandelde ermee naar huis. Uit de kast pakte hij de kleine fitting en draaide hem in de lamp.
Tevreden ging hij verder met zijn boek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over

Marga de Waard

Marga de Waard

Op luchtige toon schrijft Marga over universele onderwerpen als liefde, vergankelijkheid en het menselijk tekort. De verhalen zijn soms melancholisch, soms ontroerend, vaak herkenbaar maar altijd relativerend.

Eerder verscheen de verhalenbundel ‘Vijftig’ uitgebracht. Tevens is zij oprichtster van dit online Magazine.

Winkelwagen
Scroll naar boven