Jan; reserve, idee, aarde

‘Snap jij dat nou?’
‘Wat?’
‘Nou, dat ik zaterdag alwéér reserve stond? Daar ga je dan voor op voetballen, om de bank warm te houden.’
‘Misschien vindt de trainer je niet goed genoeg.’
‘Niet goed genoeg? Nee, als ie me nooit laat spelen word ik ook nooit goed genoeg. Waar baseert ie dat dan op? Op de manier waarop ik NIET voetbal? Of omdat ie vindt dat ik zó stijlvol naast hem in de dug-out zit dat ik de beste bankzitter van het elftal ben? Ik werk me de tandjes op de training, hemel en aarde probeer ik te bewegen om die zakkenwasser van mijn kwaliteiten te overtuigen, maar nee hoor…Geen idee wat die amateur bezielt.’
‘Maar je hebt eerder dit seizoen toch wel gespeeld?’
‘Wat heet! Drie keer gescoord in drie wedstrijden!’
‘Misschien had je dat dan beter in het doel van de tegenstander kunnen doen.’

Als lid kun je álles lezen en bekijken op Marga's Magazine

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Winkelwagen
Scroll naar top