Jan; dromen, dronken, fluitje

Dronken van geluk was hij. Hier stond hij dan in het beroemde Stade de France in Parijs. Hij, die op zijn achttiende het lachertje was van zijn sportieve vriendenkring omdat hij stopte met voetballen en zich ging toeleggen op de edele rol van scheidsrechter.
Hier stond hij, glunderend, tussen de wereldberoemde topvoetballers van Manchester City en Bayern München, als leidsman van de Champions League-finale, onder het oog van 80.000 toeschouwers en miljoenen tv-kijkers.
Dit was waar hij jaren naartoe had gewerkt, de kroon op zijn arbitersloopbaan. Hij had met een brok in zijn keel de Hymne aangehoord, had zojuist de toss verricht en City zou aftrappen. Het was zover, zijn wedstrijd der wedstrijden kon beginnen!
Hij schrok wakker van het snerpende geluid van zijn eigen fluitje en realiseerde zich onmiddellijk dat hij het allemaal had liggen dromen. En hij besefte ook wat dat betekende.
Zaterdagmiddag gewoon weer RVVH tegen Oranje Wit.

Als lid kun je álles lezen en bekijken op Marga's Magazine

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Winkelwagen
Scroll naar top