Het beste vijf minuten verhaaltje

De woorden die gebruikt moesten woorden waren: Jam, plakband en insect.

‘’Als ik in een dier zou veranderen, dan toch het liefst een kakkerlak’’, dacht hij. Waar die gedachte nu precies vandaan kwam, wist hij al niet meer. Op de eettafel lag een grote klodder jam. De open pot stond er nog naast en er hadden zich al een aantal insecten ingeworpen. Omdat hij te lui of te eigenzinnig was om het op te ruimen, begon hij met stukjes plakband alternatieve routes voor de insecten te creëren. Daardoor konden de beestjes de klodder niet meer rechtstreeks bereiken, maar belandden ze in een doolhof. De meesten haakten snel af en draaiden vertwijfeld rondjes. Er was echter één slimmer viervoeter, die zijn weg feilloos naar de zoete gelei vond en zich er triomfantelijk in stortte. Twee minuten later was hij verdronken in de poel van zoetigheid.

Gijs.

Als lid kun je álles lezen en bekijken op Marga's Magazine

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Winkelwagen
Scroll naar top