Gijs; struisvogel, winnaar, bij

Het meisje had in een koddige bui een struisvogel op haar verlanglijstje gezet. Omdat haar ouders nu eenmaal geen ‘nee’ konden zeggen, liep er nu dus een reuzevogel door het huis rond. Ze was na twee weken al op het beest uitgekeken en dus werd het naamloze dier naar de ruime garage verplaatst, waar hij naast de luxe scooter van haar vijftienjarige broertje kwam te staan. Het lage plafond en de koude ondergrond zorgde ervoor dat de vogel zich niet thuis voelde. De familieleden gunde hem weinig aandacht, bij het openen van de garage vermeden ze hem zoveel mogelijk en ze maakten afgezien van het brengen van eten en drinken verder nauwelijks contact. Na een jaar werd hij verkocht aan een lokale kinderboerderij.

Als lid kun je álles lezen en bekijken op Marga's Magazine

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Winkelwagen
Scroll naar top