Gijs; dieren, wandel, aanwezig

Hij had een hond genomen omdat hij zich weer wat aanweziger wilde voelen. Vaak wandelde hij ’s avonds naar zijn werk nog een rondje, maar had hij het idee dat de afstand die hij liep alleen door hem werd afgelegd, ook al kwam hij wel andere mensen tegen. Met Sjaak, tevens zijn vaders naam, liep er in elk geval één iemand met hem mee. Soms kwamen ze andere dieren tegen, begeleid door hun baasjes. De honden snuffelden meestal even aan elkaar terwijl de baasjes op afstand naar elkaar glimlachten. Ze zeiden meestal niet veel tegen elkaar en als hij een praatgraag iemand tegenkwam, knikte hij zelf alleen verlegen. Op weg naar huis voelde hij zich al iets zelfverzekerder.

Als lid kun je álles lezen en bekijken op Marga's Magazine

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Winkelwagen
Scroll naar top