Floris; sport, vleermuis, touw

Ik ben moe ; mijn spieren zijn verzuurd en verslapt en, ja, ik ben moe. Een lasso heeft mij onlangs gevangen en sinds dien worstel ik tegen de kracht van vals, verboden verlangen. Als kind was ik nooit goed in sport maar touwtje trekken was één van de uitzonderingen. Hoewel het me niet altijd lukte het vlaggetje over mijn streep te trekken was ik nog vrij, vrij om het touw los te laten als de blaren te pijnlijk werden. Die vrijheid is nu voorbij. Met opengebarsten blaren trek ik mezelf met alle kracht naar de veiligheid. Maar elke blik op jou trekt de lasso strakker en rukt mij terug jouw kant op. Was ik maar een vleermuis, dan kon ik met mijn ogen dicht door het leven gaan, en hoefde ik niet dagelijks geconfronteerd te worden met je grote donkerbruine ogen. En juist die ogen geven mij de kracht om door te willen zetten, ook al ben ik zo onmogelijk moe.

Als lid kun je álles lezen en bekijken op Marga's Magazine

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Winkelwagen
Scroll naar top