Worst

Joop was bootsman op de grote vaart. Hij had dat een aantal jaren gedaan toen hij werk kon krijgen als kapitein op het plezierjacht. Het jacht was van rijke mensen die in de zomer tochten maakten naar Frankrijk. Hij deed van alles aan boord want het jacht lag vaker stil dan dat het onderweg was. Toen de eigenaar, mijnheer Van Zomeren, hem dan ook een keer vroeg worstjes op te warmen voor hem en zijn vrouw, was dat niks bijzonders.

Als lid kun je álles lezen en bekijken op Marga's Magazine

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Over

Marga de Waard

Marga de Waard

Op luchtige toon schrijft Marga over universele onderwerpen als liefde, vergankelijkheid en het menselijk tekort. De verhalen zijn soms melancholisch, soms ontroerend, vaak herkenbaar maar altijd relativerend.

Eerder verscheen de verhalenbundel ‘Vijftig’ uitgebracht. Tevens is zij oprichtster van dit online Magazine.

Winkelwagen
Scroll naar top