Weer een uur dichter bij de dood

De antieke staartklok slaat twee uur. Weer een uur dichter bij de dood, denkt Annelies. Ze zit op een stoel met maar één armleuning. De linker is er bij de verhuizing naar het bejaardentehuis afgebroken. Maar haar rechterarm rust comfortabel op het donkergroene velours.

Als lid kun je álles lezen en bekijken op Marga's Magazine

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Over

Jerry Hormone

Jerry Hormone

Jerry alias Jeroen Aalbers is schrijver, columnist en muzikant. Hij schrijft onder andere columns in de Nieuwe Revue, kinderboeken en heeft een verhalenbundel voor volwassenen gemaakt: 'Het is maar bloed' met vijftien ellendige verhalen vol ellendige personages die elkaar en zichzelf een boel ellende aandoen. Naast de verhalen zijn er natuurlijk zijn geweldige, Nederlandstalige liedjes.

Winkelwagen
Scroll naar top