Zin & Onzin

In het midden van het land staan een paar grote kantoortorens gevuld met kantoortuinen met kantoormannen erin. Onlangs was er paniek, de vloeren waren op dezelfde manier gelegd als die van de ingestorte parkeergarage in Eindhoven. Een ijlings uitgevoerd onderzoek levert een geruststellend ‘niks aan de hand rapport’ op. Er werden wel op iedere verdieping ‘floorwalkers’ ingesteld, die als taak hebben te controleren of het gewicht van de aanwezige werknemers niet te veel op één punt van de ruimte komt te liggen.
Moet je dan op de weegschaal voor je een vergaderruimte in gaat? Nee mevrouw, u heeft helaas net 7.3 kilo gewicht te veel voor deze vergadering. Of een timer op alfabet bij het koffiezetapparaat, wie er koffie mag halen, voor het geval iederéén opeens tegelijk trek krijgt?
De floorwalker regelt het allemaal, in ieder geval wel fijn om te weten dat het gebouw veilig is.

Tekst: Marga de Waard
Foto: Onbekend

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top