Geestig

‘Ik zag een programma over BDE.’
‘En dat is?’
‘Een bijna-doodervaring.’
‘Ah, en was het wat?’
‘Nou ik was wel gefascineerd, een paar mensen waren best wel dood geweest en die ervaring was nogal magisch gebleken. Een tunnel van licht, tijdloosheid, eindeloze kleuren en allesomvattende, liefde, alles was goed.’

Als lid kun je álles lezen en bekijken op Marga's Magazine

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Over

Marga de Waard

Marga de Waard

Op luchtige toon schrijft Marga over universele onderwerpen als liefde, vergankelijkheid en het menselijk tekort. De verhalen zijn soms melancholisch, soms ontroerend, vaak herkenbaar maar altijd relativerend.

Eerder verscheen de verhalenbundel ‘Vijftig’ uitgebracht. Tevens is zij oprichtster van dit online Magazine.

Winkelwagen
Scroll naar top