De acteur

margasmagazine deacteur

Ik heb weer eens een date, met een acteur deze keer. Ik slof er heen want daten is ook een beetje gedoe. Maar goed, in het slechtste geval kost het een uurtje tijd, in het gunstigste geval is het een leuke ontmoeting. En dat laatste  blijkt het zomaar te zijn.

Als lid kun je álles lezen en bekijken op Marga's Magazine

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Over

Marga de Waard

Marga de Waard

Op luchtige toon schrijft Marga over universele onderwerpen als liefde, vergankelijkheid en het menselijk tekort. De verhalen zijn soms melancholisch, soms ontroerend, vaak herkenbaar maar altijd relativerend.

Eerder verscheen de verhalenbundel ‘Vijftig’ uitgebracht. Tevens is zij oprichtster van dit online Magazine.

Winkelwagen
Scroll naar top